Het Evenement

Truckrun


Vanuit verschillende  Limburgse gemeentes zullen er colonnes met vrachtwagens afzakken naar het terrein.
Ook van buiten Limburg en zelfs van buiten onze landsgrenzen zullen chauffeurs hun warme hart tonen door ook af te zakken en hun steentje bij te dragen aan de actie.Truck Meeting

Alle vrachtwagens die deelnemen zullen op het terrein een parkeerplekje krijgen. Zo krijgt iedereen ook eens de kans om er tussendoor te wandelen en ze te bewonderen.

Een fijn onderonsje tussen collega chauffeurs om verhalen en ervaringen uit te wisselen! En spreek zeker een chauffeur aan als je graag wat meer info wilt over het reilen en zeilen van een vrachtwagenchauffeur.


Kinderanimatie


Er is ook aan de allerkleinste gedacht. Zo zullen er springkastelen zijn, een stand met telegeleide vrachtwagens (Radio Controlled, op afstandbediening), ze kunnen zich laten schminken en nog meer.

Ze kunnen hier dus even al hun energie kwijt terwijl we binnen het onderwerp transport blijven.


Jobdag


Verschillende bedrijven en interimkantoors zullen ter plaatse een jobstand hebben. Hier kan je informatie inwinnen over verschillende jobs binnen de transportsector. Ook kan je er solliciteren als er een interessante vacature is bij één van de bedrijven die aanwezig zijn.

De ideale kans als je opzoek bent naar een nieuwe job!


Verkeersveiligheid


Het hoofddoel van ons evenement is geld inzamelen voor vzw Rondpunt, een organisatie die zich inzet voor verkeersslachtoffers. Hierbij staat verkeersveiligheid dus hoog op onze lijst van punten die we onder de aandacht willen brengen. Daarom zullen er ook standen zijn die zich richten op verkeersveiligheid in en rond vrachtwagens, om zo goed mogelijk te sensibiliseren!


Kerstsfeer


Omdat het toch zo kort bij Kerst is wordt er natuurlijk ook gedacht aan de Kerstsfeer.

Daarom kunnen wij met trots aankondigen dat de Coca Cola Kerst Truck  aanwezig zal zijn!
Ook zal er een mogelijkheid zijn om met de Kerstman op de foto te gaan.